Ovlašćeni servis VOX klima uređaja

Alfa Cool ovlašćeni servis Vox klima uređaja u Beogradu je specijalizovan za sve aspekte usluga klimatizacije.

Naše dugogodišnje iskustvo i pažnja posvećena detaljima su razlog zašto nas naši kupci prvi zovu kad god im zatrebaju usluge vezane za klima uređaje.

Alfa Cool je specijalizovan za ugradnju i održavanje Vox klima uređaja. Sa preko 10 godina usluge održavanja klima uređaja, razumemo sve uključene komponente i pregledaćemo vaš klima uređaj kako bismo bili sigurni da svi delovi ispravno funkcionišu.

Održavanje Vox klima uređaja

Održavajte efikasan i pravilan rad vašeg Vox klima uređaja. Naši servisi obuhvataju dijagnostičke usluge i usluge čišćenja kako bismo otkrili probleme pre nego što postanu veliki problemi, posebno tokom letnjih meseci u Beogradu.

Popravka Vox klima uređaja

Naše iskustvo sa širokim spektrom Vox klima uređaja znači da možemo da izvršimo popravke na bilo kom sistemu. Sve naše usluge popravke Vox klima uređaja se naplaćuju prema poslu – a ne po satu – tako da ćete tačno znati kolika je cena za svaku popravku unapred. Nudimo i hitnu pomoć.

Montaža Vox klima uređaja

Profesionalno ugrađujemo nove Vox klima uređaje. Naši tehničari za klimatizaciju će pravilno ugraditi, obezbediti da su kanali pravilno postavljeni i napraviti sisteme za odvodnjavanje nakon instalacije ukoliko je potrebno.

Zakažite neku od usluga

Veoma smo ponosni na posao klimatizacije koji obavljamo, jer je naš cilj vaše zadovoljstvo i udobnost. Tehničari za klimatizaciju Alfa Cool servisiraju Vox klime u Beogradu i okolne opštine.

Da biste zakazali, pozovite nas na 066/517 77 77 ili nam pošaljite e-poštu.