Ovlašćeni servis NEO klima uređaja

Nudimo profesionalnu ugradnju NEO klima uređaja u Beogradu za damaćinstva i komercijalne klijente.

Naše montaže su uvek profesionalno urađene po svim specifikacijama proizvođača i dilera. Kada se montaža završi, nudimo podršku kroz kontinuirano servisiranje i održavanje.

Servis NEO klima uređaja u Beogradu

Nudimo održavanje vaših NEO klima uređaja, održavajući njihov rad sa optimalnim performansama i osiguravajući da se možete osloniti na njih kada su vam najpotrebnije.

Naš tim obučenih inženjera će raditi na tome da vam izađe u susret, postavljajući redovno servisiranje ili jednokratne posete održavanja po potrebi.

Godišnji servis NEO klima uređaja

Rezervišite uslugu godišnjeg servisa NEO klima uređaja u Beogradu. Daćemo vam besplatnu ponudu i dati sve detalje o paketima servisiranja klima uređaja koje nudimo.

Popravka NEO klima u Beogradu

Iskusni tim inženjera u Alfa Cool servisu će se pobrinuti za popravku vašeg NEO klima uređaja u Beogradu

Imamo tim iskusnih inženjera koji su spremni da brzo odgovore na vaš poziv i reše probleme. Naš tim ima tako dobru reputaciju da će nas ljudi često zvati kada druge kompanije za klimatizaciju nisu mogle da poprave svoje jedinice za njih. Znamo tačno šta radimo i redovno radimo sa mnogim velikim brendovima klima uređaja, uključujući Mitsubishi, Daikin, Samsung i Tadiran.