Ovlašćeni servis Mitsubishi klima uređaja

Mitsubishi Electric je pouzdan proizvođač i dobavljač klima uređaja za stambenu i komercijalnu upotrebu. Svi njihovi proizvodi su napravljeni sa najvišim standardima performansi i pouzdanosti, a njihov asortiman klima uređaja nije izuzetak.

Ugradnja Mitsubishi klime

Bez obzira da li se odlučite za Mitsubishi Split klima uređaj ili bilo koji drugi od proizvoda, možete biti sigurni znajući da birate jedan od najpouzdanijih brendova u svetu, a Alfa Cool će ugraditi vašu klimu po svim zahrtevima proizvođača i dilera, kako bi vaša garancija važila.

Na Mitsubishi sisteme možete se osloniti da će vama i vašoj porodici biti udobno tokom cele godine, a istovremeno će pomoći da se poboljša kvalitet vazduha u vašem domu.

Mitsubishi servis i održavanje

Da bi vaš Mitsubishi sistem dobro funkcionisao, preporučuje se redovan servis. Alfa Cool servis klima je dostupan za pružanje usluge Mitsubishi Split sistema, kao i za servisiranje drugih Mitsubishi sistema. Naše usluge servisiranja, održavanja i popravke će vam pomoći da vaša garancija bude važeća i da osigurate da vaš sistem radi kako treba.

Godišnji servis Mitsubishi klima u Beogradu

Što se tiče godišnjeg servisa i održavanja, preporučujemo redovno čišćenje filtera Mitsubishi Split klima uređaja. Ovo osigurava da se prašina i prljavština neće nakupljati i uzrokovati probleme sa efikasnošću vašeg sistema. Takođe u skolpu godišnjeg servisa uradićemo pored čišćenja i provere gasa i ostale preglede od vitalnog značaja za nesmetan rad Mitsubishi klima uređaja.