Ovlašćeni servis MDV klima uređaja

Alfa Cool servis za klimatizaciju garantuje da će ugraditi ili popraviti vaš MDV (Midea) klima uređaj i vratiti udobnost i radost rada vašim zaposlenima ili porodici!

MDV split sistem klima uređaji postali su uobičajeni u mnogim domovima u Beogradu. Omogućavaju vam udobnost tokom celog dana i mogu značajno da vam pomognu da spavate noću tokom vrućih perioda. MDV kućne klime koje ugrađujemo su izuzetno energetski efikasne i tihe. Ocene energetske efikasnosti jedinica koje ugrađujemo su izuzetne, a većina Vox klima uređaja ima ocenu „A++“.

Montaža MDV klima uređaja

Ispravna montaža nije naša jedina garancija, takođe obećavamo da ćemo izvršiti proračunatu analizu okoline i postaviti klimu na najefikasnije mesto za Vaše poslovanje ili stanovanje.

Radimo sa mnogo različitih tipova uređaja za klimatizaciju: uključujući zidne jedinice, split siteme ili kanalne klima sisteme.​

Servis MDV klima uređaja

Godišni servis i popravke MDV klima uređaja nije nešto što se može odložiti za sledeću godinu. Vaš klima uređaj se mora popraviti i održavati redovno, kako bi se obezbedio nesmetan i pravilan rad, kako se ne bi pokvario u sred leta!

Ako vam je potreban servis za MDV klima uređaje, pozovite nas na 066/517 77 77 i mi ćemo vam pružiti najbolju uslugu u Beogradu.