Ovlašćeni servis LG klima uređaja

Dobrodošli na našu web prezentaciju firme Alfa Cool, mi smo ovlašćeni za ugradnju i servis LG klima uređaja u Beogradu.

Naš servisni centar pruža uslugu ugradnje i popravke LG klima uređaja, takođe vršimo popravku, servis, demontažu, ponovnu instalaciju, i godišnji servis LG klima uređaja u Beogradu i okolini.

Pored najboljeg servisa i popravke, obezbeđujemo i rezervne delove po najboljoj ceni, ali to zavisi od radnog stanja i broja modela proizvoda.

Pružamo odličnu uslugu po želji kupca. Poznati smo po najboljim uslugama po razumnoj ceni. Rezervišite ugradnju novog LG klima uređaja.

Potrebna vam je ugradnja LG klima uređaja?

Ne brinite mi smo ovde sa osmehom i pružamo usluge ugradnje i popravke LG klima. Nudimo najbolju uslugu po niskoj ceni širom Beograda.

Naš tim stručnjaka će ugraditi vašu jedinicu, obezbeđujući da svaka komponenta u potpunosti funkcioniše i radi na optimalnom nivou.

Zato održavajte svoju porodicu hladnom i udobnom ove letnje sezone, klima uređaj pomaže u uklanjanju toplote iz vašeg doma i pruža rashladnu i udobnu kuću za život čak iu najtoplijim letnjim popodnevnim satima Beograda, pruža vam zonu doma sa svežim i rashlađenim vazduhom po najtoplijem vremenu a takođe pomaže u smanjenju alergena u zatvorenom prostoru kao što su prašina i insekti itd.

Da li je vaša LG klima podešena na režim hlađenja i duva topli vazduh? Da li lampica treperi? Ili voda, para ili dim izlazi iz spoljašnje jedinice?

Ovo je jasan znak da nešto nije u redu i reakcija je potrebna odmah! Nemojte „odlagati“ ovaj alarm jer funkcionisanje klima uređaja u ovim uslovima može biti opasno za vas i vašu porodicu.

Ono što je još više frustrirajuće je deo kada vas mnoge trgovine odbijaju iz jednostavnog razloga što „ne rade popravke LG klima uređaja“

U Alfa Cool-u koristimo svu stručnost naših tehničara i obavljamo sve poslove na klimatizaciji koji su vam potrebni. Vaša bezbednost je na prvom mestu!

Pozovite nas danas na 066/517 77 77 i mi ćemo se potruditi da Vam pomognemo u što kraćem roku!