Ovlašćeni servis Hisense klima uređaja

Klima servis Alfa Cool iz Beograda, je vodeći gradski servis za ugradnju i servis Hisense klima uređaja i dobavljač delova za vaše Hisense uređaje.

Mi smo ovlašćeni servis za ugradnje i popravke Hisense klima uređaja i tu smo da pružimo ugradnju i servis svih Hisense klima uređaja u Beogradu.

Ako je vaš uređaj neispravan, Hisense garancija pokriva popravku proizvoda i obezbeđuje zamenu. Ako je vaš uređaj još uvek pod garancijom, tu smo da vam pomognemo da ga popravite. Kao ovlašćena kompanija servisiramo sve Hisense klima uređaje

Naše servisne usluge se smatraju najboljim za sve vlasnike Hisense uređaja u Beogradu! Zato što pokrivamo čitav asortiman Hisense klima uređaja, bilo da tražite ugradnju, popravku ili godišnji servis.

Mi, u Alfa Cool servisu, možemo vam pomoći sa bilo kojim problemom sa uređajem.

Potrebna vam je ugradja ili popravka Hisense klime?

Alfa Cool pruža napredne usluge popravke vaših Hisense klima uređaja, a mi obučavamo samo najbolje sertifikovane servisne tehničare u Beogradu. Od pružanja najboljih popravki, do isporuke delova, instalacija i garantnih usluga.

Da bismo bolje zaštitili svoje uređaje, nudimo usluge i savete koji će vam pomoći da održavate svoje uređaje i održavate ih u najboljem radnom stanju u godinama koje dolaze. Da biste rezervisali popravku, pozovite naš servis na 066/517 77 77 da zakažete dolazak servisera.

Za više informacija o popravci ili ugradnji vašeg Hisense klima uređaja ili opreme, kontaktirajte nas preko kontakt formulara.

Fokusiramo se na usluge ugrdanje novih klima uređaja, popravke i servisa Hisense klima uređaja, ali nudimo i širok spektar opcija popravke i održavanja za ostale klima uređaje i dodatnu opremu.

Koristimo samo originalne delove i one koje preporučuje Hisense od visokokvalitetnih proizvođača. Takođe vam pružamo potpunu garanciju na sve delove i rad.

 Kao ovlašćeni servis, u Alfa Cool-u, garantujemo da svi delovi kupljeni od Hisense dilera nemaju grešaka u materijalu i izradi zbog najbolje prakse kontrole kvaliteta koju održavamo.

Naša garancija važi za sve uređaje. Bez obzira na tip ili model koji imate. Sve to servisiramo i nikada vam ne naplaćujemo više.

Zapamtite, ako pokušavate sami da popravite uređaj, to bi moglo pokvariti pokriće garancije, pozovite nas danas ako je vaš Hisense uređaj još uvek pod garancijom.

Popravljamo sve pokvarene Hisense uređaje, uključujući: frižider, šporet, rernu, mašinu za pranje sudova, mašinu za pranje veša, mašinu za sušenje i još mnogo toga.

Pozovite naše ovlašćene tehničare za popravku uređaja Hisense već danas!

Naši tehničari u Alfa Cool-u su stručnjaci za ugradnju i popravku uređaja Hisense. Opslužujemo grad Beograd i sve opštine.