Ovlašćeni servis Gorenja klima uređaja

Više od šezdeset godina, Gorenje je  ime se izjednačava sa najinovativnijim, najpouzdanijim i sa najkvalitetnijim kućnim proizvodima. Isto tako je i za klima uređaje.

Gorenje klima uređaji

Gorenje razume da kvalitet i vrednost idu ruku pod ruku. Osećaćete samopouzdanje kada izaberete brend sa odličnom reputacijom koji uključuje programe garancije bez problema, nudeći najbolju vrednost za vaš novac.

Servis Gorenje klima uređaja

Razumemo važnost klima uređaja za toplije mesece u Beogradu. Ako vam Gorenje klima pokvari, to ne samo da izaziva stres i anksioznost dok čekate da popravka klima uređaja stigne, ali i utiče na harmoniju vaših najmilijih u vašoj blizini.

U kompaniji Alfa Cool naši sertifikovani tehničari za popravku Gorenje klima uređaja razumeju važnost održavanja vašeg doma rashlađenim i udobnim u vrelim letnjim mesecima.

Naše osoblje je obučeno za najnovije tehnike popravke i može sa lakoćom da dijagnostikuje i otkloni probleme sa vašom Gorenje klimom. Bilo da se radi o filteru, termostatu, prekidaču ili spoljnoj jedinici koja je u kvaru, mi ćemo moći da pomognemo.